CphEn bra bild från båten, när jag och Kevin skulle till Köpenhamn. 

Utanför Georg JensenOutfit när jag och Kevin var i Köpenhamn! 

Kappa - H&M 
Klänning - Monki
Stövletter - Geox/Scorett
Väska - Prada
KöpenhamnBilder från när jag och Kevin var i Köpenhamn i början av november.


Jag provade ett par Timberland skor, riktigt snygga faktiskt! Inte riktigt min stil, men tycker om luddet, färgen och att de var små och söta.
Kevin med en KFC bucket!  

Varför är jag inte i London?Jag fick en fråga varför jag lämnade London och det tänker jag berätta nu. 

Jag och en kompis åkte till London för att jobba och söka bostad, vi hade tänkt att stanna i 6 månader upp till ett år. Vi började med att bo på svenskakyrkan, där var vi i 5 dagar och sedan var vi tvugna att byta vandrarhem och då bodde vi i Kings Cross i zon 1.
Under tiden vi bodde på svenskakyrkan gick jag ut och sökte massor med jobb, men bara på lite finare butiker. Eftersom jag har så pass mycket erfarenhet med jobb så vill jag inte ta vad som helst. Jag vill ta ett jobb som jag är stolt över att sätta på mitt CV. Jag sökte bl.a. hos Furla, Michael Kors och Karen Millen. Det kändes väldigt lovande på flera av ställena jag gick till, de var otroligt positiva och jag kände att jag fick kontakt med butikscheferna. Jag skaffade ett engelskt nummer som jag sedan skrev dit på alla CV. Men ingen hörde av sig tråkigt nog. 
När vi sedan flyttade till Kings Cross fick vi problem med rummet, som jag helst inte vill skriva ut i bloggen. Så vi tog alla våra saker och flyttade omedelbart (mitt i natten). Vi tog en taxi och sov på flygplatsen, sedan tog vi ett flyg när klockan var ca. 8 i London. 

När jag sedan kom hem till Sverige kände jag att jag behövde tänka, jag blev sjuk och fick feber, därför åkte jag inte tillbaka direkt igen. Jag tänkte att något av företagen kanske ringer och vill ha mej på intervju och att jag kan åka tillbaka först när någon ringer. Men det har inte hänt så jag bestämde mej för att inte göra det, jag har det så mycket bättre här hemma. Alla mina sparpengar kommer gå som smör i solsken på boende (innan jag fått lägenhet) och sedan kommer boendet att kosta 5 000 kr i månaden, lönen kommer att ligga på 10 000 kr i månaden och jag anser att det kommer bli jobbigt att leva så, på minimum. 
Då vill jag hellre, som mitt största mål, bli flygvärdinna. Jag åker till olika platser över hela världen och jobbar med min stora passion, service och samtidigt bo i Sverige med min pojkvän och ha en trygg hemplats att komma hem till.


Här kommer lite bilder på den sista dagen (som vi inte alls visste var den sista). Bilderna är från Piccadilly Circus.
Bilder på M&M's <3
Versace for H&MMin shopping från Versace for H&M. 


Skorna fick dock gå i retur, tycker att de var något felkonstruerade, iaf för mina små fötter!


En herr t-shirt som jag köpte i XL för att ha som klänning! 


Sedan köpte jag en helt underbar röd klänning! Det var allt jag köpte faktiskt, men jag köpte kläder till Kevin också. Detta köpte jag till Kevin! 


De snygga tygpåsarna man fick till allt!


De vackra påsarna, färger och mönster! Det är riktigt roligt!

Colorful bags!Min outfit från Malmö, när jag var på Versace for H&M. 

Poloklänning - H&M
Skor - Scorett
Rävpäls - Secondhand
VERSACE for H&M in MalmöIgår köade jag till Versace kollektionen för H&M. De öppnade 10.00 i Malmö och jag var där 7.30, eftersom jag kommer från Helsingborg tar det 45 min med tåget så jag fick gå upp kl 5.00! Ja vad gör man inte för modet?! Det är helt klart värt det! 
Jag träffade två supertrevliga tjejer i kön, som jag pratade med hela tiden vi väntade. När dörrarna öppnades så sprang vi upp till "shoppen" där vi sedan köade i 5 min och sedan gick gå in och "gå loss". Jag fick tag i allt jag ville och lite till. Ni ska få se vad jag shoppade sen. 
Kollektionen tycker jag var bra, tycker om att det är färger och matrialet silk. Men jag känner dock att Lanvin kollektionen var mer exklusiv, mer kvinlig och elegant. Men jag känner mej ändå sjukt nöjd och det var helt klart värt det, att stå i kylan i två och en halv timme!

Herrkollektionen var otroligt bra om man jämför med Lanvin förra året. Jag köpte faktisk ganska mycket till my man! 

Jag var även med i en intervju (i år igen!), men problemet var att jag var för exalterad för att komma ihåg namnet, tror det var typ sydnytt. Sedan vet jag inte om jag kommer hamna på nätet eller i en tidning. 

Vad tyckte ni om kollektionen, fick ni tag i något?

(Bilden ovan är tagen av en egelsk tjej som tycke jag var "wonderful in my white fox and Versace bags" så hon var tvungen att ta en bild på mej!)


Såhär såg det ut när jag körde hem! Versace bags al over the place!
Förra årets samarbete med H&M - LanvinSåhär såg det ut förra året det var ett samarbete med H&M. Jag var på plats i Malmö kl 6.00 och de öppnade kl 8.00. Förra året var det Lanvin och jag köpte detta nedanför, jag var även med i en intervju, som ni ser nedanför. 


Klicka på bilden för att se intervjun. 
Mina tre påsar! 


Min vackra gula klänning som jag inte fått tillfälle att använda ännu, får hitta ett tillfälle!


Den snygga t-shirten!


Även det snygga halsbandet, som jag har använt ganska flitigt. 

PocahontasOutfit Pocahontas: 
Mocka/fransklänning - Bershka
Mocka/fransjacka - Monki
Fjäderväska - Cubus
Stövletter - Jeffrey Champbell


Halloween @ 02 Arena in LondonPåväg till halloween fest, 02 arena. Jag vart utklädd till Pocahontas och Elin var rödluvan.
Vi var påväg till Piccadilly Circus för att möta upp Jeff och hans kompisar, för att sedan dra vidare till 02 arena. 
Vilken kväll vi hade! Oh så roligt, men det var inte riktigt lika roligt åka hem, satt i en buss i 25 min som vägrade att köra för det var för mycket folk i bussen. 
Hehe gänget, Catwoman var supertrevlig! Rödluvan och vargen!
In the tube!
Framme på 02 arena.


Fina Catwoman!Party!

Stort var det! Tre våningar och de var inte små, om ni kollar på bilden ovan!


Sedan gick de runt med trummor! 
Camden townCamden market i Camden town. Där vi letade efter halloween kostym. Jag hittade dock inget "/, fick bli improvisation med mina egna kläder. Förrförra lördagen flyttade vi till Kings cross, som ligger precis vid camden town, vilket vi kallade Mexico! Svenska kyrkan som vi bodde på tis-lör var i Canada water är ett mycket bättre område!I en otroligt häftig butik, det var nion färger och utomjordningkläder kan man säga. Här är en performer som uppträdde i butiken, häftigt! 
Lunch!En av våra luncher i London, hehe. Nutella med banan blev det =)


När vi var på Camden market och letade efter kostym till halloween, jag har ju helt glömt att visa bilderna när vi var ute på halloween fest! De kommer upp snart. 
Stickat!Pannband från Scorett - Tiamo och vantar (handledsvärmare) från min kära faster som gjort dem själv! 
Jag ska även visa er allt annat jag köpt den senaste tiden, som jag inte har visat ännu. 
(Btw älskar jag framsidan på Elle nr 11)
It's still fallEn outfit:
Tröja - Gina Tricot
Kjol - Gina Tricot
Stövletter - Geox


Rosa bandet mysstrumporMysiga scorett strumpor i sammarbete med rosa bandet =)
The Acne dressDenna outfiten hade jag när jag åt middag hos pappa. 

Klänning - Acne
Pumps - Mango
Väska - Prada
SushiInnan jag åkte till London åt jag, mamma och Rosa sushi! Mums!
Green and blackOutfiten jag hade på mej när jag och Kevin åt på Big Buddha. 

Silkes skjorta/blus - H&M
Kavaj - Zara
Kjol - Gina Tricot
Pumps - Mango
Väska - Prada
Big BuddhaEn mysig middag med Kevin, innan jag äkte. 
Vi åt på Big Buddha!Tack älskling, riktigt gott! <3

Scorett kväll, outfit
Outfit den 15 okt:

Jumpsuit - Nelly trend
Skor - Scorett
Väska - Mango
RSS 2.0