Goodiebag
Detta var vad som fanns i goodiebagen, en hel klänning, trosor, ögonskugga, tidning och mini SB12. Faktiskt en riktigt bra goodiebag, älskar den mintfärgade ögonskuggan, en tidning är alltid bra och mini SB12, smidig att ha med sig. =)
Det är aldrig fel att få saker! Hehe. Hela eventet gick ju ut på att få ett par skor och mina kommer i Maj, längtar! Det är helt rätt tillfälle att få dem, eftersom man ändå inte kan använda ett par sommarskor nu. =)
Waving with my goodiebag

Efter eventet, tog jag lite bilder, med min goodiebag och min outfit. Event outfit

NY! Cardigen - Versace for H&M Crusie 
Stövletter - Jeffrey Campbell


Nelly High Heels Party @ Le CardinalI fredags var jag och Steff på ett event: High heels party med Nelly.com på Le Cardinal. Riktigt trevligt, vi var en av de 100 första tjejerna (vi var ju där 2 timmar innan eventet började) så då fick vi välja ett par skor ur glaskuberna. Sedan fick vi också två drinkar och en goodiebag! Trevligt! =)


Min absoluta favorit! Riktigt häftig, den valde jag =)
En av mina favoriter =)Min hårring!
Älskar min nya hårring från Glitter! Den kostade bara 40 kr. Versace, pre-springJag beställde denna cardigen från Versace Cruise, pre-spring från nätet. Beställde även siden negligen, men den var alldelses för liten i bysten, synd "/ Så den fick åka tillbaka. 
Men jag är förälskad i denna cardigen! Älskar det roliga och lekfulla mönstret!"Hårring" med stort R

Äntligen! Av en ren slump klickade jag in på denna bloggen. Här är den(Bilden till vänster)! Min efterlängtade "hårring" som det heter. Åååh!

En sådan är helt perfekt, för att se toffsen är så tråkigt och det är jobbigt att snurra håret runt. Men med denna toffsen blir det hur snyggt som helst och elegant!Åååh!Alltså! Jag är helt desperat nu, vart fasen kommer denna jacka/kavaj ifrån? Är det någon som vet?

Jag är helt desperat med denna håraccessoarer från H&M, den är slut överallt och jag har ändå letat sedan november när tidningarna började skriva om denna. Är det någon som vet vart denna håraccenssoar finns eller kan sälja en eller två?
Måste försöka hitta båda två! Dans, dans och dans!I lördags efter Laserdome och förfesten gick vi ut, till PL13 och Tempel, eftersom det var superlång kö till Le Cardinal. Men det var faktiskt riktigt roligt! Vi dansade och dansade! Efter allt dansande blev det McDonalds, hehe. Pommes och vatten, det är så jäkla gott när man har druckigt lite =) Riktigt rolig kväll/natt!

Älskar denna bilden! 
Laserdome and party!I Lördags hade Josse, min arbetskamrat och hennes pojkvänn ordnat en jätterolig kväll! Det började hemma hos Josse med en appeltini och sedan drog vi ner mot söder till Laserdome. Kanske inte riktigt min grej, men det var riktigt häftigt. Jag blev dock jätterädd hela tiden och skrek ganska mycket.. Det var tjejerna mot killarna och vi var totalt 15 pers, hehe. 

Sedan gick jag och Josse och köpte sushi. Det blev förfest med vin och popcorn =) Vid ett, halv två bar det av till Le Cardinal, men det kommer i ett annat inlägg. Detta är bara bilder på förfesten dock. Har inga bilder från Lasedomen. 


Fina tjejer! 


Den läskiga damen! 


Party

Alltså jag älskar de här bilderna, de är så jäkla roliga! Innan vi gick ut så provade han alla våra jackor! Haha
RSS 2.0