Dress up!Top & Kjol - Zara / Sandaletter - Jeffrey Campbell
Goodiebag
Detta var vad som fanns i goodiebagen =) Faktiskt väldigt trevlig! Nelly Catwalk @ BahnhofJag och Josse åkte till Ängelholm och gick på Nelly Catwalk på Bahnhof. Riktigt trevligt var det! Vi fick välja ett plagg från Nelly trend kollektionen och sedan fick vi två drinkar och en goodiebag! 

Mitt klädval!
Like a White and Pink dreamJacka, blus & byxor - Zara / Sandaletter - Secondhand / Väska - PRADA / Solglasögon - H&M

Fika i solenEn riktigt mysig och välbehövd fika i solen, med mamma! Blev även lite shopping på "nya" Zara och lite underkläder på Twilfit. 

SpriraJacka - H&M trend / Blus - Zara / Sandaletter - Jeffrey Campbell / Väska - PRADAThe sun is shiningJag och Kevin satte oss vid Sprian och åt en glass, medans solen gick ner, för någon helg sedan. 


Glowing neonMin outfit på valborg. 

Blus - Zara / NY! Bälte - Marni at H&M / NY! Neon sandletter - Nelly.com


ValborgHär kommer lite härliga bilder från Valborg, vi var dock inte ute. Vi grillade på balkongen och satt sedan och drack och snackade =) Riktigt mysigt! 
"Petrol"En outfit från förra veckan. 

Blazer/jacka - Zara / Volang top - Zara / Väska - PRADA / Stövletter - Geox/ScorettMint and high heelsEn riktigt vårig och lite, men ytterst lite rockigare med min frans-mocka-jacka. Dock syns färgen på volangtoppen inte, den är riktigt mintgrön (syns i inlägget nedan). 
Volangtopp - H&M trend / Frans-mocka-jack - Monki / Sandaletter - Jeffrey Campbell / Väska - PRADA

After work & Heart AliveFörra helgen var några tjejer och tittade på Josse's-Dan's-band! Skrikmusik, kanske inte riktigt min stil. Men jag är öppen för allt och tycker att det är roligt med olika stilar, blir inspirerad.
Innan det så blev det after work på Hampan med lite mat och rosé. 

ColorsOutfiten som jag hade när vi var i Malmö. Det är vår!

Jacka - H&M trend / Cardigan - Versace for H&M / Pennkjol - Zara / Väska - PRADA / Stövletter - Geox, Scorett

RSS 2.0