Italien 11-15 maj, Marina di pietrasanta, del 2

När vi varit i Gabicce mare i 3 dagar, så åkte vi med buss till Firenze (eller Florens som det heter på svenska) dag 5. Vi stannade där ca. 3 timmar, super trevlig stad! Det fanns mycket shopping i alla prisklasser. 


På kvällen kom vi sedan fram till Marina di pietrasanta, fint hotell och jag tog kort på en orange vas, mycket snygg! Jag och Kevin åkte tillbaka dagen efter (dag 6) till Firenze, vi shoppade mer och fick uppleva lite mer. Vi tog bussen till Viareggio, fick hjälp av en supertrevlig tjej och sedan tog vi bussen till Firenze, men vi bytte i Lucca. Det var roligt eftersom vi fick lära känna nya människor. Vissa var jättetrevliga, helst invandrare och affärsmän. 
Jag ska visa mer av min shopping sen =)


När vi kom hem ifrån Firenze fick vi en bra måltid, vi kom lite ens ifrån Firenze men de på hotellet var så gulliga och gav oss mat lite senare. 


Såhär mysigt hade vi sedan på kvällen på våran varanda =)


God frukost! Men lite besviken att det inte serverar god färsk frukt.
Dag 7 började vi att cykla kl 9 på morgonen, vid 2 så stannade vi till på stranden och badade och solade i 2 timmar......När vi sedan badat och solat i 2 timmar åkte vi hem och bytte om och sedan cyklade vi igen till kl 8. Vi cyklade totalt 9 timmar den dagen, hehe. Gud!


Hihi, det ser ut som snö, men det är frö ifrån träden. Sommarsnö. 
Mumsig mat fick vi sista dagen på hotellet. 


Hotellet. 


Dag 8, sista dagen och vi åkte hem till Helsingborg igen. 
Vi stannade på vägen och åt på en restaurang. När vi var på flygplatsen ville sedan Kevin ta med sig alla pengar hem...som ni ser på bilden, hehe. 

Gud vilken härlig resa! Kommentera

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Tack för att du kommenterar
Kommentera precis vad du känner för.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0